dag kleintje,

We zijn al 24 weken onderweg. Nog 16 weken te gaan!

eerdere brieven
- juli 2003
- juni 2003
- mei 2003
- april 2003
- maart 2003
- februari 2003
- januari 2003

wat papa eerder schreef over:
- 9 maanden beurs
- kinderwagens
- stamcellenopslag
- kinderkamers
- medicijnen

juli 2003

zo

ma

di

wo

do

vr

za

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

waardeer deze
briefwisseling

« juni 2003 | home


vrijdag 4 juli 2003

dag kleintje,

Gisteravond was de laatste avond van de pufclub. Dat betekent naast herhaling ook veel meligheid. En in die meligheid kwam het idee naar voren om een CD te maken met de 15 beste liedjes om bij te bevallen. Je hebt tenslotte al overal CD's van (top 25 uitvaart, top 25 huwelijk). De geboorte CD mist nog in het rijtje. Als iemand nog suggesties heeft, dan kunnen we daar wel eens wat werk van maken. Ik sta open voor tips! Liefs,

papa

# . :. mail papa . :. wil je reageren? (0) . :. trackback (0)


donderdag 3 juli 2003

dag kleintje,

Jouw mama heeft gisteren eindelijk de site ook gelezen. Ze vond het eerst maar niets dat ik mijn gedachten zo publiekelijk maak. Maar ze vindt het wel een leuke site. Gelukkig maar.

We hebben trouwens weer een bevestigingsbrief van een kraamzorgbureau gehad. Misschien krijgen we nu ook twee kraamverzorgers? En ding baarde me wel zorgen. In de baby-uitzetlijst (spullen die je in huis moet hebben als de baby er is) stond ook afplaktape genoemd. Waarom?? Moeten we mama gaan dichtplakken? Moet je mond meteen gesnoerd worden? Ik heb echt geen idee.

Ik moet oppassen dat wat ik schrijf niet te zoetsappig wordt. Ik betrap mezelf er regelmatig op, terwijl ik daar juist een pesthekel aan heb. Waarom zou dat eigenlijk zijn? Waarom worden mensen zoetsappig bij de gedachte of het omgaan met baby's? Daar moet ik maar eens een onderzoekje naar doen. Ik kom er nog op terug.

Liefs,

papa

# . :. mail papa . :. wil je reageren? (0) . :. trackback (0)


woensdag 2 juli 2003

dag kleintje,

Gelukkig, ze is weer herstellende. Dat gaat langzaam zeg! Maar jij kan er wel lekker van profiteren. Vanochtend zijn we naar de verloskundige geweest, en het blijkt dat je aardig gegroeid bent. Je ligt mooi op schema. Dan is zo'n rustperiode zo slecht nog niet.

Jouw mama is nu voor 40% ziek gemeld. Ze werkt nu nog 24 uur per week. Dat lijkt mij een goede stap. Ik merk aan alles dat ze aardig uitgeteld is als ze gewerkt heeft.

Wat wel leuk is is dat ze nu tijd heeft om te kijken naar geboortekaartjes. Ongelooflijk, wat zijn er daar veel van! Mochten de meelezers nog leuke tips/sites hebben voor originele kaarten, dan hoor ik het graag. Ik zal hier zeker nog op terugkomen.

Oh ja, we hebben toch maar een wiegje gekocht. Het was niet erg duur en we vinden het toch wel prettig als je in het begin bij ons op de kamer slaapt. Wist je trouwens dat het typisch Nederlands is om je baby vrijwel meteen op een eigen kamer te leggen? Elders gebeurt dat pas na enkele maanden tot zelfs een jaar. We zien wel hoe lang we jou bij ons op de kamer houden. Daar begint je ontdekkingsreis van de wereld in ieder geval wel.

Ik hou van je,

papa

# . :. mail papa . :. wil je reageren? (1) . :. trackback (0)